Grapefruit IPA

De grapefruit IPA is een India Pale Ale vol frisse citrustonen. het toevoegen van verse grapefruit tijdens het brouwproces geeft dit bier een extra fruitige toets. De hopbitterheid hangt mooi samen met de moutigheid en eindigt in een ronde bittere afdronk.

Eigen Weizen

Een weizenbier gebrouwen volgens het Duitse traditionele Reinheitsgebot, maar met een eigen karakter. Vol, fruitig en een verfrissend zuurtje. De Eigen weizen combineert het best met lichte zomerse gerechten.

Citroengras Blond

De Citroengras Blond is een toegankelijk, kraakhelder en fris bier. De frisse aroma’s van citroengras en gember zijn mooi in balans met de bitterheid. De lange afdronk zorgt voor een extra dimensie.

Vol Blond

De goudkleurige Tureluur Vol Blond is een stevig bier en gebrouwen met honing van de Hoeksche Imkers. De Vol Blond is moutig met een klein bittertje en subtiele aroma’s van honing en karamel.

Onze missie is het combineren van bier en spijs. Dit blond bier combineert goed bij gevogelte of lichte vlees- en visgerechten met een romige saus.

Bier, 33 cl., alc. 6,2% vol, ingrediënten: water, pilsmout, gerstemout, haver, honing van Hoeksche Imkers, hop en gist.

Rozemarijn Tripel

Een volle Tripel met aroma’s van sinaasappel en rozemarijn en jeneverbes opgevolgd door een evenwichtige hoppige afdronk.

Door het volle kruidige karakter is de Rozemarijn Tripel een uitstekende begeleider van diverse stevige gerechten.